Joan Ribal en la benvinguda als participants del programa KauTic40

El regidor d’Universitat i Innovació, Adrián Sánchez, ha donat aquest matí la benvinguda a les persones participants a la 6a edició del programa KauTic40 2019, juntament amb la directora de Projectes Estratègics del Leitat, Meritxell de la Varga. L’acte ha comptat amb les xerrades: “Experiència a KauTic40 2018, V Edició”, a càrrec del promotor del projecte Digitalsonisolutions / efizum Joan Ribal; “Innovació i noves formes de negoci”, a càrrec de la directora de Projectes Estratègics del Leitat, Meritxell de la Varga; i amb la presentació del Programa de Formació i Mentoring KauTic40 2019, a càrrec de la responsable de Serveis als Estudiants i Alumnes de l’EUNCET Business School, Marta Roma. La cloenda de l’acte, que ha tingut lloc a la sala d’actes del Qu4drant.0, també ha anat a càrrec del regidor d’Universitat i Innovació.