La lleidatana Digitalsonisolutions / efizum finalista en els premis Factories of the Future Awards 2020

Startup més  disruptiva en l’àmbit industrial amb la seva eina per millorar l’eficiència industrial. Factories of the Future Awards 2020, organitzats per la fira especialitzada en innovació industrial Advanced Factories, han rebut propostes d’un total de 170 companyies, centres tecnològics, universitats i startups. Aquest certamen ha premiat les millors companyies al voltant de quatre categories: lideratge en la transformació digital de la planta industrial, startup més disruptiva en l’àmbit industrial, millor equip industrial i desenvolupament de la intel·ligència artificial en plantes industrials i represenatat per Joan Ribal.

https://www.globalleida.org/la-lleidatana-digitalsonisolutions-finalista-en-els-premis-factories-of-the-future-awards-2020/