<

CONFIGURACIÓ SENZILLA

Per a això, cal utilitzar sensors, aplicacions i altres tecnologies per automatitzar i recollir i interpretar dades que ofereixin coneixement, informació i servei.

Infografia

1. La nostra Contribució a la RSC en la Curació de Persones

En el cor de la nostra missió es troba la creació de solucions tecnològiques dissenyades per millorar l`atenció en entitats i centres especialitzats dedicats a la cura de persones amb discapacitats psíquiques, malalties mentals i capacitats especials. La nostra plataforma, anomenada "efizum," utilitza una gamma d`eines, com aplicacions mòbils, sensors i programari d`anàlisi de dades, per abordar les necessitats específiques d`aquest públic i del personal que els atén.

- La plataforma abasta l`avaluació de competències i habilitats dels usuaris, la programació i el seguiment de tractaments, la comunicació segura entre professionals i parts interessades, i la inclusió de tecnologia de telepsiquiatria per oferir suport als cuidadors i monitors.

- Manifestem el nostre compromís amb la RSC oferint solucions de manera gratuïta a totes les organitzacions que les necessitin, incloent entitats d`atenció, centres especialitzats i altres proveïdors de serveis. A més, estem treballant en la implementació de tecnologia blockchain per assegurar la transparència en les accions relacionades amb la RSC i l`atenció a les persones.

2. Implementació i Creixement

- Oferim una plataforma per registrar les activitats de la teva companyia, detallant els costos i beneficis que provoca la seva activitat, per analitzar si s`ha complert amb la missió de manera eficaç i sostenible. Inclouem tots els resultats, tant positius com negatius, de manera pròpia i privada, perquè les empreses tinguin monitoritzades les seves decisions i puguin rectificar i millorar. L`eficiència comença a la vida de cada empresa i també per a no deixar pendent aquesta matèria fonamental de la vida en societat.

Àmbit: La nostra plataforma abasta una àmplia gamma d`àrees, entre elles:

    - Gestió de presència, Gestió d`ús de vehicles, Gestió d`ús d`eines, Ordres de treball i materials, ajudes per realitzar inventaris, Gestió de residus, Fat/Sat (DQ, IQ, OQ, PQ), Albarans/enviaments, Incidències, Evidència ISo i DAFO interactiu, formació i gestió de blocs, Assistència, Tecnificació, Competició, Comunicacions a l`empresa, Sol·licitud d`Epis, Registres manuals de paràmetres d`equips, ambientals, de màquines i humans, Registre paràmetres Automàticament inalterables mitjançant dispositius IoT d`equips, ambientals, de màquines i humans. Lloguer d`equips, Auditories rotatives i evidències, gestió de targetes d`ofertes per a la plantilla i fidelització de clients.

    - Crea el teu pla de beneficis en un clic. Configura el servei sense necessitat de coneixements. Personalitza a mida el teu pla de producció i compta amb els nostres experts quan vulguis.


Senzill

Demana`ns un accés, entendrem la teva visió i podrem mostrar-te solucions reals. Personalitza el teu pla en un instant.

Automatitzat

Inverteix el teu temps en el que realment necessites, assegura la qualitat de vida de l`usuari.

Producte únic

Unifica tots els processos clau que milloren els beneficis mitjançant la transformació digital en una sola plataforma.

Flexibilitat 100%

Decideix tu i els teus empleats, voluntaris... l`abast del treball, la planificació i els termes de com ho utilitzes.


ZUM / Advanced

...tota la informació de la fabricació o servei, en un model d`informació digital creat per tots els agents implicats en un TOKEN que anomenem "ZUM" (Zoom Unique Modeling). Això suposa l`evolució dels sistemes de transparència i traçabilitat tradicionals basats en el disseny, ja que incorpora informació de temps en temps real de costos ambientals i de manteniment.

No és tan sols una plataforma digital. També inclou una metodologia i processos associats. Quan es detecta una anomalia, es representa visualment en el lloc exacte del sensor afectat, la qual cosa facilita les accions a implementar. Aquesta eina contribueix a la presa de decisions i permet implementar el bessó del producte ideal.El ZUM millora la comunicació al descompartimentar els diferents serveis (cures, neteja, esport, enginyeria, manteniment, explotació, etc.), permetent que utilitzin una eina única i comuna.


Ensenyament, 20 - 25400- Les Borges Blanques
Tel. +34 64 94 02 900

Fes clic aquí per enviar un correu electrònic